Recht tegenover het kamp op Lesbos hebben we een flink stuk land gehuurd. Tis er nog wild, maar het voelt al zo goed.

We zijn in de weer met lokalen timmermannen, klusexperts, bouwkundigen, moestuinkenners. We zijn in Nederland op bezoek geweest in pluktuinen en hebben een team gemaakt van mensen die goed kunnen helpen bij het opzetten van onze nieuwe plek, die vooral voor iedereen wordt.

Het is guur nu op het eiland, de lente lijkt ver weg. Maar we moeten aan de slag, want we willen zo kort mogelijk minder ondersteuning geven. Dus Lets rock and roll….

Super fijn dat de weekteams allemaal zo super flexibel zijn en dat er met twee weken een groot team deze kant op komt om de containers flink aan te pakken en het kippenhok te maken. De reacties op de vacature komen binnen, het beweegt weer allemaal. En het voelt zo goed dat we nu onafhankelijk zijn, voelt bijna alsof we volwassen geworden zijn. Wat er nodig is kunnen we nu meteen doen. Wat fijn is dat.

Keep you posted. Onze kosten zijn momenteel wat anders dan normaal. Want we investeren momenteel vooral in dat wat er zo zal zijn. Mocht je ons willen steunen, dat is altijd nodig en fijn. https://www.becausewecarry.org/doneren/

Liefs