Ons team is compleet en daar krijg ik tranen van geluk van.

Lies en Soof doen het zo waanzinnig goed, na eerst het hele pand verbouwd te hebben, terwijl ze al een grote groep vrouwen hielpen, kregen hulp van Gaelle en Fatima, een team van vier, vol kennis, wijsheid en zusterschap.

Toen brak de tijd aan van Creatie. De tas die we samen gaan maken in het atelier. 1000 stuks bedachten we… das best groots. In Nederland dook Cor in de voor haar nieuwe wereld van naaimachines, lockers en strijkbouten. Garen, scharen en de hele rambam alles kochten we in. Stef bedacht hoe de tas eruit ging zien, qua kleur en look oh en trouwens overal kwam super hulp bij. We kregen van Jennifer hulp bij het ontwerpen van de eerste tassen en inmiddels is ie er. 20 stuks gaan zo naar Athene. Gelukkig kwam er ook weer hulp bij de perfecte drie kleuren vinden. We gaan voor natuurlijk verven ~ perzik, caramel en chocola. Borduren werd weer opgepakt en er werd zelfs een prachtig gedicht geschreven. Alles staat klaar.

We kochten natuurlijk ook nog 1000 m bio canvas, want hoe heilzaam is het om van witte stof zelf een prachtig gekleurde tas te maken.De 3 daagse naaitraining werd ontwikkeld en de 6 weekse. Beide weer met grote hulp. Certificaten werden ontworpen en toen kwam in Athene naai-juf Maria erbij en net is onze social chef Dionysia ook bij de club aangesloten. 6 vrouwen rijk in Athene. Waar er zo nog velen bijkomen.

SPIRIT! Je bent dat we waar in geloven. Vrouwen die samen komen, elkaar steunen en samen sterker staan.

🍀