eye see you

Er komen veel vragen binnen over de We Carry vacature per 1 juni op Lesbos.Dat snappen we…
•Wat betekent ‘ervaring hebben met baby’s mama’s? ‘Ons team dat de We Carry runt is Midwife Giotta en nu Rosa en dat wordt dan jij. Giotta weet alle ins en outs over dragen, bevallen, voeden en verzorgen, maar tis lekker als jij je kennis ook paraat hebt. Je hoeft geen verloskundige te zijn of doula, geen kraamverzorgster, maar kennis is echt fijn.
•Per wanneer komt deze functie vrij en hoelang? Per 1 juni ga je samen met Rosa werken, zij werkt je zo lang als nodig is in. Het liefst blijf je een jaar of langer, als we het beide fijn hebben.
•Is het op vrijwilligersbasis? Nee je krijgt een vergoeding voor je werk. Je huis & auto regelen we ook.Het is echt fijn als je van actie houdt, zelfstandig werken en vooral dat je vanuit je hart werkt. Wij werken niet echt met mega veel orde en structuur. Vooral met de flow, en met dat wat werkt en beweegt. Voor as maandag kan je Corinne@becausewecarry.org mailen over de hele procedure. Als je vragen hebt stel ze gerust ook aan Cor. Delen van dit bericht is fijn 🌸