we bewerken het land

Als er iets heilzaam en helend is, dan is het wel met je handen in de aarde werken. De tomaten water geven, de rozen snoeien of wat kruiden plukken.Op ons landje op Lesbos kun je naast in de tuin werken ook een grote pan verse groente soep maken, de lange tafel dekken en samen eten. Eitjes zoeken in het hooi, de poezen kroelen, een flinke stronk in kleine stukken hakken voor het vuur. Misschien gaan we ook wel mooie dingen maken, sporten of dansen. Lets see.

Hier ben je zo samen… vrouwen onder elkaar en misschien wil je wel eens een klein stukje van je verhaal met elkaar delen, omdat dat fijn voelt, omdat je hier veilig bent. Misschien kun je hier lachen, huilen of zelfs zingen. Wie weet.

Een plek waar niet zoveel hoeft, waar je kunt zijn wie je bent. Na alles dat je hebt meegemaakt. Liefs