vrouw met hoofddoek aait een paard

Hoop, muziek, kleuren, dieren, warme zon, lekker eten, lieve vrienden, familie, de zonsondergang… allemaal dingen waar wij mensen universeel gelukkig van worden. Niemand knapt op van een grote lege vlakte, een zielloze witte identieke tenten massa, waar je niks kunt doen en bijna vergeet te zijn….. sowieso vergeten wordt. Goor eten krijgt en dat ook nog eens alleen, want familie en vrienden, die konden niet mee vluchten.

Geluksmomenten ervaren is onze globale zoektocht. We zijn allemaal gelukszoekers.Wij geloven dat door juist, kleur, muziek, dieren en het hele rijtje van hierboven te brengen in de witte tenten massa, mensen weer meer in hun kracht komen en vanuit hun potentie kunnen gaan leven en we elkaars toegevoegde waarde gaan waarderen. Er moet nog een hoop gebeuren in vluchtelingenland, waar cijfers, afkortingen, cases, verspilling van materialen en ontmensen centraal staan. #fullofhope

Kus