vrouwen samen in de roze trailer

WE CARRY Onze zachte zorg en praktische kennis voor zwangere en pas bevallen moeders, dat is We Carry. Een plek waar vrouwen hun kracht hervinden door kennis: over het dragen van hun kleintje, hun veranderende lichaam, over de bevalling, over voeden en verzorgen en over zorgen voor zichzelf. De We Carry vrouw ondersteunt deze oersterke vrouwen waar ze kan. In onze trailer; een warme, roze, veilige plek voor de moeders, in het kamp, en in het ziekenhuis na de bevalling.

WIJ ZOEKEN een rasoptimist, een zonnige vrouw met een gulle lach en een open hart. Een vrouw waarbij deze oersterke moeders op de vlucht, die in een ultiem kwetsbare fase het beste ervan proberen te maken, zich onmiddellijk op hun gemak voelen. Een kalme space holder die moeiteloos een fijne plek creëert- waar alles er mag zijn. Een stevige vrouw vol energie, die met een simpel gebaar of woord grenzen bewaakt. Een vrouw met lef, een fixer ook, één van een tandje erbij, we regelen het gewoon, wat er ook gebeurt.

JIJ
•hebt kennis van zwangerschap, bevallen, zorgen voor een klein baby’tje en een pas bevallen moeder en alles wat daarbij komt kijken
•hebt voldoende werkervaring om eindverantwoordelijkheid te dragen voor dit programma
•doorvoelt alles wat je hoort en ziet en blijft stevig staan- ondanks de heftigheid die dit werk onherroepelijk ook soms met zich meebrengt
•staat als een huis voor en achter de andere twee BWC-vrouwen op het eiland, werkt met liefde met hen samen- maar neemt ook zonder te aarzelen zelf beslissingen
•kunt op korte termijn naar Lesbos verhuizen
•weet dat elke moeder het het allerbeste allemaal zelf weet en jij kan haar net dat zetje geven om daar weer op te gaan vertrouwen.
•en voor ons als het BWC team, je houdt ook nog eens van een beetje lachen

Je krijgt van ons een halfjaarcontract, na een wenperiode van 3 maanden~ fijn als je rond 1 juni kan starten. Deze vacature sluit op woensdag 20 april. Voel jij aan alles dat jij de vrouw bent die wij zoeken? Stuur een mailtje naar corinne@becausewecarry.org. Zij vertelt je dan hoe we verder gaan qua filmpje en CV. Liefs BWC