tandenborstel en tandpasta

24 mensen kriskras door heel Nederland en tof als er ook weer adressen in België mee doen.

Samen gaan we 9.000 gevulde toilettassen en laken pakketten inzamelen voor gevluchte mensen uit Oekraïne die verblijven in Moldavië en Polen.

In een notendop: wij werken al jaren met noodhulp expert Max, Max zijn vriend Igor zit in Moldavië. Wij hielpen Igor met een transport vanuit Lesbos, omdat daar nog een noodvoorraad in ons warehouse was en de aantallen flink dalen op het eiland. Het transport ging rap en Igor maakte met zijn team veel verschil. Igor bleef appen, via Google translate. Er was meer nodig. En vooral gevulde toilettassen en beddengoed. Wij besloten om dat samen met jullie in te gaan zamelen.

We gaan dat volgens strakke richtlijnen doen, en met de steun van 24 mensen die het gaan inzamelen, nalopen en het komen brengen op 15 & 16 juli in Weesp. Die mensen zoeken we dus nu.

Je adres komt op onze website, zodat mensen je kunnen vinden. Via de mail zullen ze eerst contact met je opnemen. Zodat je het een beetje zelf kunt indelen.

Ben jij een super aanpakker, werk je zelfstandig en netjes volgens de onze richtlijnen, heb je een netwerk en heb je zin in actie (en een gevulde gang, woonkamer of schuur 😃)

Wil je je onmacht omzetten in daadkracht en samen een klein klein verschilletje maken met vrienden, kennissen, de school, bekenden en nog onbekenden.

Schrijf dan hieronder:

Ja ik wil: Je provincie, je dorp/ of stad en je e-mailadres.

Wij gaan er dan een aantal uitzoeken (best wat dit keer 24) en mailen jullie en laten de rest weten hier via insta/ Facebook dat we check zijn.

Samen gaan we een team vormen. Waarin we echt op elkaar moeten gaan vertrouwen. Nauwkeurigheid is super belangrijk. Wij geven alleen altijd echt goede spullen.

Schouders eronder en gaan met die banaan. #nietllullenmaarpoetsen

Hoe en wat precies qua inzamelen volgt. Eerst de inzamelaars!

Liefs