Wij zijn gewend om te beuken, alles op te pakken, soms niet eens te denken, maar te doen, gaat niet altijd goed, fouten maken – leren en weer beter helpen. We begonnen niet voor niets 7 jaar geleden vanuit ons lievelings slogan #nietlullenmaarpoetsen Maar toch kan het niet altijd meteen. Soms is iets zo complex dat je de tijd moet nemen om achter je oren te krabbelen en je hersens te kraken. En dan zien dat je ook weer niet zo belangrijk bent, want dat andere ook grote talenten hebben, of misschien wel grotere. Respect @migreatnl voor jullie hulp in Ter Apel ✊🏽 We hebben het over de beleidscrissis in Nederland, Ter Apel dat te vol is, mensen die al weken buiten slapen en alleen reizende kinderen die op een stoel zitten omdat de bedden vol zijn en bussen vol mensen die alle kanten op gereden worden om soms weer terug te rijden naar Ter Apel. Ook respect voor alle @coa_nederland mensen. Aan jullie inzet ligt het niet.

Maar we beginnen een goed gat te vinden. Klinkt gek, maar we hebben iets gevonden waar we mogelijk goed met jullie in kunnen springen.

Wanneer mensen in de tijdelijke opvang komen, hebben ze vaak voor hun kinderen dingen nodig. In elke provincie hebben wij hele goede mensen zitten, namelijk: jullie … Na ja tis nog niet af, maar de grote lijnen staan. Kan even duren nog, we moeten even een progamma chef gaan vinden. Zitten we op.
We komen bij jullie terug.
Liefs