Op Lesbos en in Athene. Knalpijpen, tandje erboven op vrouwen, lief en zacht, communicatief sterk, recht voor haar raap, geen drama, dienstbaar, oplossingsgericht, vol zelfvertrouwen~ twijfelen mag.
We zoeken iemand die zichzelf kent. Dit kan ik wel, dit niet. Wil je mij helpen? Kan ik je helpen? Iemand die weet waar ze blij van wordt en wat haar talenten zijn. We zoeken iemand die van hetzelfde laken een pak is als wij zijn. En wat is dat dan? Een vrouw die intrinsiek wil helpen om van onze mensheid iets mooiers te maken. Zorgzaamheid, staat in haar leven centraal.
Ze is niet super serieus, maar wel vastberaden. Ze houdt van lachen, en al kan ze misschien niet het beste dansen, toch steelt ze de dansvloer.

Niet te letterlijk nemen hè. Dat kan ze ook, korreltje zout, schouders omhoog, tandje erbovenop. Ze is de beste in organiseren, ze krijgt alles van de grond.
Ze kan haar eigen hachie redden, ze kan haar eigen toko runnen. Ze durft hulp te vragen. Dat is belangrijk!
Ze houdt van knallen, mag best met lijstjes werken en een planning enzo, maar ze is vooral ultra flexibel.

Ze is leuk, positief en ze straalt.
Ze heeft lef, ze leeft, ze huilt en ze lacht.
Je kunt aan haar alles overlaten…

Ok praktisch:
Wie wil en kan er langere tijd naar Griekenland om ons team te versterken. We zoeken kracht op Lesbos en in Athene.

Liefst zo snel mogelijk, en zeker voor november.

Wat krijg je ervoor:
Onderdak, een auto, salaris en heel veel avontuur en liefde.

Stuur voor donderdag 8 september 18.00 een mailtje naar Minou@becausewecarry.org waarin je in een filmpje van 1,5 minuut laat zien wie je bent (in een notendop dan hè!) en je CV.

Wij kijken naar jullie uit.
Liefs